Техніко-економічне обгрунтування управлінського рішення на основі безперервних випадкових змінних - Нікогосян, Н. І.; Шебек, М. О.; Демидова, О. О.; Титок, В. В. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2013)
The article highlights kpytepiyi and ppavyla that are based on teopemi Bayes, which make it possible to gradually reduce the impact of uncertainty on faktopiv ppyynyattya management pishennya provide kopektsiyu mipkuvannya and ppyynyattya pishennya in mipu ppydbannya new information.