Рейтингова система оцінки діяльності професорсько-викладацького складу як засіб стимулювання їх творчого потенціалу і підвищення якості освіти - Тугай, А. М.; Гойко, А. Ф.; Єлішевич, М. А.; Криштоф, С. Д. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
The criteria of evaluation of faculty for certification in order to stimulate his creativity and the quality of education.