Модель подолання ризиків на підготовчій фазі будівельного проекту. - Тугай, О. А.; Слипенчук, О. В.; Кухта, К. П.; Безух, А. С.; Борисова, Н. О. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
Викладено зміст інноваційної моделі попередження ризиків підготовчої фази будівельних проектів.