Кадровий потенціал як об’єкт маркетингового управління і фактор розвитку конкурентної переваги вищого навчального закладу - Тугай, А. М.; Гойко, А. Ф.; Єлішевич, М. А.; Криштоф, С. Д.; Воронюк, О. І. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2014)
The essence of human resource capacity of higher education as an object of marketing management.