Застосування логіко-математичних методів для оптимізації розподілу автотранспортних засобів по об'єктах будівництва - Шатрова, І. А. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2013)
A method of optimizing the distribution of motor vehicles on construction sites using the logical-mathematical methods.