До проблеми удосконалення фінансового планування на будівельних підприємствах - Коваленко, Є. С. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2013)
Запропоновано науково-методичний підхід удосконалення фінансового планування підприємств будівельної галузі з використанням гібридних нейро-нечітких мереж.