Макроекономічні передумови і тенденції нагромадження вартості капіталу у будівництві - Сорокіна, Л. В. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
У статті запропоновано науковий підхід до вивчення впливу інструментів макроекономічної політики на розвиток будівельної галузі.