Вдосконалення організаційно-технологічної системи підготовки будівельних проектів, як невід'ємної частини підвищення ефективного ресурсного забезпечення будівельного виробництва - Іщенко, О. С.; Хусейн, А. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
In the article the analysis of organizational and technological issues that arise during the preparation phase construction project to realization.