Методологія передбачення банкрутства у будівельній галузі - Андрущенко, В. А. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
Здійснено аналіз існуючих підходів у питанні передбачення банкрутства підприємства. Проаналізовано широкий перелік фінансових показників діяльності підприємств, виявлені для них порогові значення. Дослідження методу А-оцінки (не фінансовий метод, що ґрунтується на управлінських помилках) як ефективного методу передбачення кризи компанії в сучасних умовах.