Впровадження комплексного індикатору проекту для відображення якості організаційно-технологічних рішень організації будівництва - Тугай, О. А.; Слипенчук, О. В.; Кухта, К. П.; Безух, А. С.; Борисова, Н. О. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
Викладено передумови та теоретико-методологічні основи запровадження комплексного індикатора оцінки якості рішень будівельного проекту, який забезпечує додержання високих стандартів якості ще на етапі інвестиційного задуму. Завдяки синтетичній конструкції, пропонований показник “функціонально-технологічний індикатор проекту” забезпечує одночасну оцінку як надійності організаційно-технологічних рішень спорудження будівельних об’єктів, так і готовності команди управління проектом та його виконавців до забезпечення вимог замовника в процесі підготовки будівництва та спорудження об’єктів.