Обґрунтування вибору варіантів надбудови багатоквартирного будинку із застосуванням спеціальної моделі «вибір-реконструкція» - Степаненко, І. І. (Ways to Improve Construction Efficiency, 2012)
The article is dedicated to foundation of <a title="Ïîêàçàòü ïðèìåðû óïîòðåáëåíèÿ" href="http://www.lingvo.ua/ru/Search/GlossaryItemExtraInfo?text=%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%b0&translation=buildup&srcLang=ru&destLang=en" target="_blank">buildup nine-storied combined <a title="Ïîêàçàòü ïðèìåðû óïîòðåáëåíèÿ" href="http://www.lingvo.ua/ru/Search/GlossaryItemExtraInfo?text=%d0%b6%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%b1%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%bd&translation=ferroconcrete&srcLang=ru&destLang=en" target="_blank">ferroconcrete building 1970-80 years choice variants in the process of its energy efficient reconstruction with using special model "Choice-reconstruction"